CERAMICA COLLET S.A. Des de 1874
CERAMICA COLLET S.A. Des de 1874
Fabricant de Pastes Ceràmiques i Argiles per Modelar
Sio-2

Avís legal

Sio-2

Avís legal

I - Objecte
Aquest lloc web proporciona informació sobre l'empresa CERAMICA COLLET SA, situada al Polígon Industrial L'Olana 08292 Esparreguera (Barcelona - Spain), amb NIF ESA08606667.

II - Propietat Intel·lectual
Tots els continguts d'aquesta web, incloent imatges, logotips, textos, així com els noms de domini www.ceramicacollet.com i www.sio-2.com són propietat de CERAMICA COLLET SA.

La reproducció total o parcial dels continguts presentats en aquesta pàgina web no es pot fer sense autorització prèvia de l'empresa.

III - Privadesa i Protecció de Dades
En cas que vostè estableixi algun tipus de comunicació amb la CERAMICA COLLET SA, ja sigui per telèfon, fax, correu ordinari o electrònic, o mitjançant el formulari de contacte, les seves dades seran guardades i incloses en un fitxer propietat de l'empresa, amb la finalitat de respondre a la seva consulta, suggeriment o reclamació. Fora dels casos legalment establerts, les seves dades no seran comunicades ni cedides a tercers sense el seu consentiment exprés.

Així mateix, a l'establir contacte amb el lloc web, el nostre servidor reconeix i emmagatzema del visitant: la seva IP; la direcció de la pàgina web a través del qual s'ha accedit a aquest lloc web; l'identificador i la versió de el navegador; el sistema operatiu que utilitza, i els termes consignats en el seu motor de cerca per arribar a la nostra pàgina web. Aquestes dades no són res especial, de manera que molts servidors els identifiquen de forma automàtica. El coneixement d'aquestes dades ens permet adaptar el nostre contingut per oferir la millor compatibilitat, depenent del seu navegador i el seu sistema operatiu. A més, ens permet buscar fórmules per augmentar el trànsit a la nostra pàgina web. En aquest sentit, la consulta de les estadístiques ens permet avaluar la nostra posició en els cercadors.

IV - Limitació de Responsabilitat
Els continguts d'aquest lloc web s'ofereixen amb una finalitat informativa i divulgativa. No constitueixen ni substitueixen un assessorament professional, de manera que la CERAMICA COLLET SA s'eximeix de qualsevol responsabilitat, directa o indirecta, que pogués derivar-se de l'ús o aplicació de la informació d'aquesta web fora dels seus propòsits. Els enllaços (hipervincles) o continguts de tercers que apareixen en aquesta web es faciliten amb la finalitat d'ampliar la informació. La seva inclusió no implica l'acceptació d'aquests continguts, ni l'associació de l'empresa amb els responsables d'aquestes pàgines web, de manera que rebutja tota responsabilitat en relació amb els mateixos.

V - Modificacions i Actualitzacions
CERAMICA COLLET SA es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en la web, de la configuració, disponibilitat i presentació d'aquesta, així com de el present avís legal.
© 2022 SIO-2 CERAMICA COLLET S.A.
T. +34 93 777 23 44 | info@sio-2.com
© 2022 SIO-2 CERAMICA COLLET S.A.
T. +34 93 777 23 44 | info@sio-2.com